Προπονητική Καθοδήγηση

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Στο γυμναστήριο GOLDEN CLUBS Τρίπολης, η Προπονητική Καθοδήγηση ξεκινά για κάθε νέο αθλούμενο με την εκπόνηση του προσωπικού του προγράμματος εκγύμνασης. Το προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης συντάσσεται από εξειδικευμένους γυμναστές, αφού ο αθλούμενος συμπληρώσει ένα έντυπο το οποίο ζητά πληροφορίες σχετικά με τη σωματική κατάστασή του, το ιατρικό ιστορικό του και την τωρινή κατάσταση της υγείας του, και τους στόχους που επιδιώκει να επιτύχει στο γυμναστήριο. Για ασφαλέστερα και πιο ακριβή συμπεράσματα, το GOLDEN CLUBS προσφέρει επίσης τη δυνατότητα σωματικής αξιολόγησης από έμπειρο προσωπικό με τη χρήση επαγγελματικού εξοπλισμού. Εάν θεωρηθεί αναγκαίο, συμβουλευόμαστε και ειδικό γιατρό.

Ανά τακτά διαστήματα το προσωπικό πρόγραμμά του κάθε αθλούμενου ανανεώνεται βάσει της προόδου του και των νέων αναγκών του. Έλα και συ να συζητήσουμε για το δικό σου προπονητικό πρόγραμμα, να σε βοηθήσουμε να θέσεις επιτεύξιμους στόχους και να αλλάξεις τη ζωή σου!

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο GOLDEN CLUBS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: